Sidor

fredag 15 mars 2013

Mitt andra par Zora

När de lejongula strumporna va klara så blev jag helt biten på mönstret, va tvungen att sticka ett par exakt likadana, de är nu klara. Alltså ytterligare ett par Zora även dessa va kul och jag är sugen på mer flätstickade strumpor. Får se vad som dyker upp här näst.
Färgen stämmer bäst på sista bilden, gamelrosa Ingelise strumpgarn, jag har börjat sticka så många gånger i detta garnet, men det passar inte till spetsstickning, men med flätor tycker jag det blev jätte fint.

Garnåtgång: 67gr
Total minskning garnlagret: 1838gr

Tycker ni mitt förra inlägg va lite knepigt? Jag tycker det ska bli en kul utmaning, har gått och funderat en massa på den idag. Har kommit fram till att kjolen jag sydde av mina gamla jeans är perfekt för att försöka slita ut ett gäng tjockare strumpbyxor. Har ett par randiga i lila/grått/svart då fungerar det kanon med en lila långärmad topp till det och så har jag ett par svarta med vita snöstjärnor på får bli svart topp till det. Sen när det blir varmare går det ha strumpbyxor av nylonstrumpe modell, har mängder av sådana, varför jag köper dem vet jag inte för innan den nya kjolen har jag inte haft en kjol på flera år.

Inga kommentarer: