Sidor

söndag 17 mars 2013

Min bekännelse

Hej!
Jag heter Emmely och jag lider av startitis!
Det är hemskt men sant, jag vet inte hur många projekt jag har börjat på det senaste, idéerna flödar men orken tryter rätt fort.
I förgår började jag på detta, det ska bli en tröja till mig och hela är mönsterstickad, resåren tog jätte lång tid men blev snygg iaf.
Igår började jag på dessa strumpor.
Ska bli en söt liten ekorre längst upp på skaftet, detta är ett restgarnsprojekt.
Jag har även börjat på två par andra strumpor och en kofta den senaste veckan, minst, kan ha glömt något nu med. Hur gör man för att ha lusten att avsluta projekt?

4 kommentarer:

Juliusdotter sa...

Man ser till att man inte har tiden att starta alla projekt ;)

Inponerad att du hunnit med så mycket bara under helgen, har du lånat bort barnen?

Evasleva sa...

Wow, vad otroligt fint!
Jag tvingar mig att virka på framför teven... Men det är ju svårare när man stickar mönster och kanske måste räkna och så?
Jag håller på med ett lite större virkprojekt och det blir ju lite tråkigt i längden... men jag kan bara virka på och då går det ju att titta tv samtidigt.

Miiaoo sa...

Min hypotes är att startitis (roligt ord förresten) kanske kommer av att det går så fort att få resultat när man syr och lite (mycket) längre tid när man virkar och syr.

hur som helst, jag är likadan, fast jag virkar och stickar ju inte, men det är bara att bita i det sura äpplet. Kommer man väl igång så är det ju kul igen, förhoppningsvis. ;)

Jag hejar på dig! Det gröna som ska bli en tröja ser redan jättefint ut! Vilken underbar färg!

metamorphosis sa...

Bra fråga du, det där med att inte ha tid till att starta upp projekt lät ju som en bra idé annars ;)

Att ha en skissbok till hands, där jag kan samla mina planer och projekt tycker jag kan lugna det hela lite också. Då har jag ju liksom startat, fast än ändå inte. Det känns lugnare i själen och tanken och är ändå ett ufo mindre i samlingen ;)