Sidor

fredag 8 mars 2013

Lappar och lagar och gör om

Det är så det är här hemma just nu, det är ibland rätt så kul, men oftast så hinner man samla på sig en hög med sådana arbeten. Hade iaf två av Iduns pyjamasar som hade fått hå i grenen, har några till men de får va så länge.
 Tycker inte det gör så mycket med en lapp sådär, däremot tycker jag att det är tråkigt att sömmarna i köpe plagg spricker, det va vad som hade hänt här och tyget runt omkring hade trasats sönder.
 Sen va det ett par av Amandas leggings som en maska hade gått på knäet, där blev det en liten prinsessa, jag samlar på små spillbitar med fina motiv, perfekt att använda såhär.
I måndags och tisdags stoppade jag strumpor, tre av fyra par som behövdes fixas är nu klara, och just nu ligger ett par av mina leggings vid sybordet, ett par hemsydda som va sjukt stora, har sytt in dem i sidan och sänkt midjan en bit, ska bara sy fast gummibandet igen och sedan går de använda, skönt att de inte bara blir liggandes i gardroben. Har minst ett par köpe leggings som behöver samma behandling, varför jag har köpt M är en gåta jag är ju en XS.

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Jamen ibland gör man sånt, det kanske inte fanns i xs eller s och så tänkte du att tja, m går nog det med... bra när det är åt det hållet i alla fall, om jag skulle köpa xs skulle tyget ta slut innan det kommit särskilt långt runt mig... :-)

Birgitta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.