Sidor

torsdag 27 september 2012

Smurfar till lillasyster med

Klart att lillasyster skulle ha lite smurfar med, denna body är klippt samtidigt som tröjan och laglappen till Amanda, men tog lite längre tid att färdigställa. När jag ser plaggen färdiga såhär så tror jag att det hade varit snyggt med ärmar i en annan färg, detta med att matcha ihop olika tyger kanske kan bli min grej ändå, vem vet. Denna boyn är precis som den med ocean trycket knäppt på axlen, det va en liten chansning för de båda klippt jag samtidigt så jag visste inte hur det skulle bli, men det blev helt okej.
Kläderna gillas iaf, nu har jag en till nästan klar body, men sedan tror jag att jag får ta och hejda mig. Börjar bli fullt i lillasysters låda...

1 kommentar:

Birgitta sa...

Fin! Skönt att ha en rejäl hög att byta med - men så klart, hon lär ju växa ur dem så det får kanske bli nästa storlek i stället?

Jo, 30 cm är ju faktiskt en rätt lång bit att sticka slätstickning, och två ben har de ju dessutom... men det är bra tv-stickning antar jag, eller avslappnings-stickning: sådan där som man kan klirra loss på utan att och tänka på annat.