Sidor

måndag 3 september 2012

Kalas tröja

När man åker på kalas behöver man ju ha en ny tröja med, nu bestämmde sig mina barn för att inte sova i fredagskväll, därför va det bara en i familjen som hade ny tröja på kalaset, fast att det fanns tillklippt så att alla flickor i huset skulle kunna fått nya tröjor. Det blev en mix tröja till, det rosa tyget är köpt i en fb-grupp, det prickiga köpte jag i Huskvarna i sommras, tyvärr tvättade jag alla tyger med vit bakgund ihop, men det fungerade inte så detta tyget blev lite rosa aktigt. Men att ha det ihop med ett rosa tyg såhär så gör det ju absolut ingenting, på grund av detta så blev även kantbandet i halsen prickigt, känndes lite fel att sätta vitt där för då skulle det ju verkligen synas att det prickig tyget inte va vitt.
Mönstret är det samma som stjärntöjan, känns som att det kommer bli ett favorit mönster. Även ljusrosa dekor sömmar och kantbandet är fastsytt med tvillingnål med två olika trådfärger, måste öva lite mer för att få det snyggt men det blir en lite annorlunda effekt. Det bästa med denna tröjan då? Jo mamma frågade om jag hade sytt den och undrade om jag inte kunde göra en likadan till henne. Jag har tyg till det, undrar bara om hon va seriös. Några kommentarer fick jag i mitt senaste inlägg! Tack! Jag har nu tagit bort ordverifieringsgrejen, hade inte en aning om att man kunde göra det, alltid lär man sig något nytt. Bloggen håller för övrigt på att ändra utseende lite, men jag har inte kommit så jätte långt ännu.

1 kommentar:

Birgitta sa...

Den blev fin! Synd att de inte sov... Ja, jag såg att du bytt namn på bloggen och färg, väl? något är annorlunda i alla fall - ser trevligt ut.