Sidor

lördag 8 september 2012

Prisessor i blått

Efter  Birgittas skönsång igår så gick jag också här hemma och nynnade, men här är det inte grönt som gäller utan blått. Igår satt jag alltså och försökte sy upp en del av det tillklippta som låg på bordet och den senaste tiden har det rullat in en massa blå tyger här hemma. 1 meter blått med vita hjärtan 1,2meter blått med vita ränder och 0,5 meter blått med vita stjärnor, snart är allt uppsytt och det betyder ju en massa blå kläder. När det blå med vita hjärtan kom hem blev sambon först lite sur när jag sa att jag skulle sy till mig av det tyget, sedan sa han att det va bra för annars skulle våra barn bli tagna för pojkar, men visst kan prinsessor ha blått. Amanda är superfin i sin stjärntröja och nu ska Idun få va lika fin i den sista slatten av hjärttyget. Nu ljuger jag lite för det finns faktiskt lite mer tillklippt av hjärttyget, men det är inte mycket.
Body i storlek 86 med snabbsprund, så enkelt och så fint, färgerna matchar inte helt men det tycker jag inte gör så mycket, 86 är ju än så länge väldigt stort men det betyder ju att kläderna räcker längre.
Så här fin är hon idag, nu sover min prinsessa, vi är rysligt förkylda hela familjen, det är inget roligt alls, förhoppningsvis orkar jag sitta en stund vid maskinen så ni får se resten av det blå som är på väg att bli klart.

4 kommentarer:

od Andulky sa...

Så fint!! Hoppas ni kryar på er!!
Jag vet hur det är, har halsfluss :-(..
/Anna

Miiaoo sa...

Å så fint i blått! Det är ju bästa prinsessfärgen ju! Gillar särskilt den blå stjärntröjan och hjärttröjan längre ner på sidan. Snygga!!

Birgitta sa...

Usch då, trist att ni är sjuka -hoppas ni fort blir bättre. Superfint med blått! (skönsång vet jag inte just, det är nog tur att ingen hör mig när jag går loss :-)

Carolina sa...

Jättefin! Du får gärna höra av dig när el om du vill sälja fler hemsydda bodys, min kille är ju strax bakom i stl.