Sidor

söndag 2 september 2012

Kalas vantar

Igår va vi på överaskningskalas, min moster fyller 60 i morgon och vi va och firade henne med hela släkten, jätte kul. Därför va jag ju inte hemma och bloggade igår men det sköte ju blogger åt mig helt automatiskt. Jätte nöjd att jag lyckades med det faktiskt. Men åter till det det skulle handla om, åker man på kalas behöver man ju h med sig en present och det hade jag, vantkitet jag köpte när vi va på ullspinneriet har blivit färdiga vantar och nu befinner de sig i skåne och ska värma min moster till vintern!
Jag blev mycket nöjd med vantarna, det va första gången jag broderade franska knutar, men det va inte speciellt svårt, däremot är de ganska olika stora. Jag som knappt har stickat vantar innan blev lite inbiten, just nu ligger Solvig Larssons vantbok brevid sängen, får se om det blir fler vantar framöver. Sen undrar jag, jag ser ju att det faktiskt är några som tittar in här till mig ibland, kan ni inte lämna en kommentar, jag antar att många av er också bloggar och därför skulle det vara kul att se vad ni gör!

3 kommentarer:

Syserine sa...

Superfina! Snyggt stickat! Kanske du ska ta bort ordverifieringen, då kan det komma flera kommentarer, jag måste ofta prova flera gånger för att lyckas, jag har ingen och får ingen spam, men iofs inte så många kommentarer heller : )

Birgitta sa...

Härliga vantar! Håller med om ordverifieringen, ibland ger jag upp på bloggar där den är på för det är svårt att se vad det står...

Birgitta sa...

Japp, och nu VAR den ju borta! :-) Tackar!