Sidor

fredag 8 februari 2013

Ulla

I onsdags va det min födelsedag. Vi firade inte men vi hade en inplanerad resa till Ryhov med A så jag fjäskade för K om att vi skulle ta en tur till tygfabriken i Huskvarna när vi ändå va i närheten. 13,5 meter tyg tror jag det blev som fick följa med mig hem. Lycka. Å i tisdags fick jag två beställda mönster från tyskland så igår ville jag inget annat än att sy.


Ulla heter detta mönstret och är först ut av mina nya mönster och nya tyger.


 Mönstret va perfekt från början, det enda jag ändrade lite va att jag sydde in ärmarna, men jag gillar verkligen smala ärmar. Har denna klänningen på mig idag och jag är så nöjd. Kommer bli fler av denna modell och ni kommer få se mer av tygerna jag köpte snart.

6 kommentarer:

MiMeLin sa...

Jätte fin!

od Andulky sa...

Snygg!

Birgitta sa...

Förstår att du är nöjd, den är jättefin!
Mönster... ja, de har många fina på http://www.garnstudio.com tycker jag - och man kan ju leta bland tröjor, vantar, mössor och andra saker också, och så använda sin favorit-sock-beskrivning med något upphittat mönster på. Eller sticka någon av deras sockor förstås. Annars kan man använda sig av korsstygnsmönster också, ett korsstygn är en maska. Eller rita själv på ett rutigt papper...

Miiaoo sa...

Den sitter verkligen som en smäck på dig! Å mönstrat tyg också! Impad!
Välsydd ser den ut att vara också.

Syserine sa...

Vad snyggt! Var kommer mönstret i från?

metamorphosis sa...

Skitsnyggt rent ut sagt! Älskar verkligen den där modellen på tunikor!!!

Du råkar inte ta beställningar? B)