Sidor

fredag 1 februari 2013

På fel håll

När jag stickade på min gula solution så upptäckte ag att mängder av mina tyger på sybordet va gula, jag som inte ens vet om jag är speciellt förtjust i gult. Aja tänkte jag man blir glad av gult så nu kör vi tema gult. Klippte en hel hög med plagg först en tröja till mig och sedan ett till Amanda, fanns bara lite spill kva av det ena tyget när det va utklippt så jag klippte en spillbitstunika till I med, den föra jag gjorde har blivit rikitgt populär. Det mest logiska hade ju så klart varit om den tunikan hade blivit bloggad sist, men den blev färdig först och därför så kommer den nu. Tanken va att jag skulle använda stjärntyget till kantning i halsringningen men jag gjorde fel och orkade inte sprätta så jag klippte bort halsringningen och sydde på en mudd istället, funkar ju det med.


Å så en livebild med, tycker den blir bra. Lite stor men inte för stor. A har en tunika som jag sydde i samma storlek och modell på sig idag, det är alltså lång användningstid på dem. Fast Is är ju mer en klänning och As en lite för lång tröja. Lilla I har precis börjat gå och då fungerar det ju rätt bra med klänning, innan tycker jag det har varit lite svårt med det.
Det kommer absolut bli fler spillbitstunikor, men nästa tror jag ska få bli sommarmodell.

2 kommentarer:

od Andulky sa...

Jättefin!

Birgitta sa...

Fin tunika på fin tös! Visst blir de väldigt långa när de börjar gå? Hehe, jag är verkligen i farmors-ålder nu - jag tittar mer på barnen än på kläderna, till och med om jag t.ex letar efter mönster.