Sidor

torsdag 11 oktober 2012

Räddas det som räddas kan

Det där velour missödet har legat här i en hög på en stol i en deyg vecka nu, men efter lite filurande kom jag på vad jag skulle göra, leggings, bitarna med strech på rätt håll va ju rätt korta så jag bestämmde mig för att dela av leggingsen så det skulle se ut som det blev en förstärkning på knäna.
 Det är dekorstickningar sydda, men de syns inte så väl.
 Å såhär ser de ut på, ingen höjdarbild, men hon ville inte stå stilla längre, lappen kom under knäna, men hon har ju lite att växa i så jag hoppas att de blir bra om ett tag. Kommer bli fler varianter av dessa, för det finns många felklippta bitar kvar.
 Sen en live bild på gårdagens kläder. Lite långa ärmar på tunikan men det hade jag förväntat mig, hon har ju egentligen inte 86 ännu, tightsen däremot är skitstora, går nästan ända upp till ärmhålorna och är jätte vida och långa trots att de är sydda i storlek 80.

2 kommentarer:

Miiaoo sa...

Supersöt sista bild!! Så fin!!
Å smart med lapp-tightsen!

Birgitta sa...

Hehe, nä, kan tänka att hon inte vill vara still några längre stunder, det finns för mycket att göra här i världen! Fina kläder, som vanligt - och jättefin namnlapp också. Ja du, det går fort. Mina små pluppar är (snart) 25 och 22 år. :-) när hände det, liksom