Sidor

tisdag 9 oktober 2012

Anledningen till att bloggen fick byta namn + lite mer

Jag har länge funderat på egna namnlappar, men inte riktigt kommit på vad det skulle stå på dem, men när jag väl gjorde det så va det så uppenbart. Det står helt enkelt mitt namn på lapparna, så kan ni ju fundera lite på vad jag heter. De ser inta alls ut som jag hade tänkt mig från början, utan istället är de mycket bättre. Tack underbara Ulrika på 3exter för hjälpen. Jag blev jätte nöjd, nu ska jag bara våga mig på att sy fast dem på något. Detta är alltså anledningen till att bloggen fick byta namn, plus att jag idag syr mycket mer än jag stickar.
Sen är det dax för lite mer från Ufo helgen, de rosa trosorna har legat hur länge som helst på sybordet, hade burit upp den vita jerseyn innan jag klippte fodret på grendelen och kom därför av mig lite, men så förra helgen sydde jag klart dem, å igår när jag höll på att klippa lite annat klippte jag även ett par i det underbara gröna violtyget, jag bara älskar det. De kantade jag med spetsresår, denna gången bled det rätt så bra, övning ger färdighet som det heter. 


1 kommentar:

Syserine sa...

Kul med namnbyte, inte så töntigt som mitt : ) Och tack för informationen att jag hade min ordverifiering kvar, man ska jo helst sopa för egen dörr först : )