Sidor

lördag 18 februari 2012

Inte bara syskonmatchning

Nu matchar alla flickor i huset, pappan ville inte ha något matchande, konstigt tycker jag hehe...
Detta är sytt av mitt nyinköpta tyg, facebook va farligt, jag har bara varit medlem ett par dagar och redan köpt för mycket. Men kul är det, snart dimper det ner ett nytt paket i lådan. Till mitt försvar så hade jag verkligen behövt köpa tråd för att få ihop detta projekt men det har jag inte gjort, sex små trådrullar låg brevid symaskinen när jag va klar, bandet i grenen på bodyn är sydd med en ljusare rosa men jag ville inte sluta när det va så lite kvar..

Det blev iaf en klänning till Amanda mönstret är en omritad tröja från Ottobre med lite mått från en lindex klänning, när jag satt och klippte denna så lyckades jag klippa sprundet i ryggen, tog en natt med funderande innan jag kom fram till att jag skulle klippa ett nytt bakstycke. Jag är glad att jag gjorde det.


Idun fick en body, likadan som de jag har visat tidigare i veckan.

Och till sist blev det ett par trosor till mig, fy va roligt det va att sy trosor, tyvärr behöver inte min låda med underkläder fyllas på, men det är så roligt att jag troligtvis kommer sy fler. Har även några sydda obloggade...

2 kommentarer:

Syserine sa...

Nu blev jag tygsugen!! Och jag behöver trosor : )

Birgitta sa...

inspirerande... jag behöver inte trosor men väl mjuka bh-ar - funderar på om man kanske kan konstruera om linnen för det har jag många.