Sidor

lördag 26 januari 2013

Solution

Hakade på solution knit alongen på ravelry. Jag gillar egentligen inte att sticka sjalar men jag har lyckats klämma min rosa i dragkedjan på jackan och den har ett hål så jag kände att det va dax för en ny. Denna va superkul att sticka och blev klar fort! har premiär använts idag och den va mysig. Mönstret är alltså Solution och kalen pågår fortfarande. Jag har använt vikingbabyull och det gick åt 137gram. Hade tre nystan hemma och det va just därför jag valde detta garnet, men när jag hade 28 maskor kvar att avmaska så tröt garnet, det va visst inte tre fulla nystan. Bara att köpa ett till och avmaska klart. Men jag är glad att jag gjorde det för sjalen blev superfin.
Färgen stämmer bäst på den nedre bilden. Kals va tydligen min grej så vet ni om några får ni gärna tipsa mig. Fast jag ska sticka UFO:n å minska på garnlagret det närmsta.

Garnåtgång: 137gr
Total minskning av garnlagret: 87gr

3 kommentarer:

Juliusdotter sa...

Jätte fin

Birgitta sa...

Oh, den var vacker! Retligt när det bara saknas en liten snutt garn så där... Hejaheja med ufona - jag tänkte börjat på något nytt, men när jag läste din kommentar tog jag fram ett ufo till. Förresten, ja, Kampes tvåtrådiga tycker jag är härligt, har väldigt mycket ullkänsla, men är mjukt och följsamt när man stickar. Köpte tretrådigt också sist, men det har jag inte stickat av ännu. Ufon var det ju... :-)

Birgitta sa...

Bra idé! Har redan börjat att i tanken avnjuta inköp av stickor efter ufo nummer 3... Skall det kanske bli en rundsticka nr 5, för att jag inte har en sådan, eller nr 3 för att det har jag visserligen men är ju en bra storlek och de är ju jämt upptagna...