Sidor

tisdag 8 januari 2013

Julklappar och förlåt

Det har hänt en massa i mitt liv det senaste, jag har inte hunnit med att sy eller sticka så jätte mycket, å absolut inte att blogga, när tiden sedan infann sig saknades lusten, men nu tror jag den är här igen, förlåt att jag inte har gett några livstecken ifrån mig.

Är det någon som är nyfiken på vad jag har gjort då? Jo jag har tagit körkort, i början av december började jag på en intensivkurs och intensivt va det å i torsdags skrev jag upp och i fredags körde jag upp, lyckades med bägge på första försöket, jag är så nöjd!

Vill ni se lite julklappar nu då?
Det blev inte så mycket iår pga det som jag precis berättade, men jag har ändå haft som tradition att barnen skulle få varsin pyjamas, så även i år.

 Amandas pyjamas i storlek 104.
Iduns pyjamas storlek 86, tyvärr drog jag lite väl hårt i kantbandet på ena halvan så det rynkar ihop benet lite, men efter ett par användningar är det inget som märks längre.
Tyget är det första jag köpte på tygsamlarn på facebook för länge sedan. Jag började med att klippa Iduns pyjamas och när jag sedan skulle klippa Amandas så saknades det en bit som va tillräckligt stor för bakstycket, men som tur väl är så finns tygsamlarna och jag fick tag på en bit till av samma tyg.

Om det är så att någon fortfarande hittar in här så vill jag önska er en god fortsättning! Det verkar som min besöksräknare har lagt av så jag vet inte om det är någon som gör det.

3 kommentarer:

od Andulky sa...

Fina kläder och stort stort grattis!!

Juliusdotter sa...

Grattis till kortet och god fortsättning på nya året

Birgitta sa...

Åh vad kul - stort grattis till körkortet! Jag har också varit väldigt frånvarande så jag har inget märkt denna gång... :-) Så söta de måste vara i sina fina pyjamasar!