Sidor

tisdag 29 januari 2013

Dåligt samvete nummer 2

Hade ett dåligt samvete till, ungefär samma historia som föregående inlägg. I höstas uptäckte jag att det va hål på sambons lumpastrumpor, tvingade honom att slänga dem med löfte om att jag stickar nya. Det tog lite tid bara, hoppas han inte frusit för mycket om fötterna i vinter.
Nu är de iaf klara tog bara en liten stund att sticka foten å sen fästa alla trådarna. Det melerade garnet är frost elelr sanfransisco, en rest som fanns hemma iaf. Det enfärgade är opal. Mönstret är från början från en gammal allt om handarbete, men en del ändrat på vägen.

Mitt belöningsystem fick kommentarer igår, det är det enda som fungerar för mig, annars fuskar jag en massa. Risken är visserligen stor att jag komemr att fuska ändå, men chanserna är större att det håller lite längre än vad det gjort annars. Detta va alltså mitt andra projekt i listan, solution va det första. Vantarna räknas inte eftersom de va så gott som klara, men de räknas i garnlagerminskningen. Ett projekt till och sedan blir det nya stickor. De som ska få flytta hit är spetsar till knit pro stickorna i storlek 3 och 4,5 för de har jag inte innan. Det är jätte kul med kommentarerna och häng gärna på och rensa ufon.

Garnåtgång: 69gr
Total minskning av garnlagret 272gr