Sidor

måndag 2 april 2012

Långpromenad och återbruksutmaningen

I torsdags stoppade jag mina flickor i vagnen och gav mig av till grannbyn, vi skulle handla besöka en bekant och gå på apoteket. När vi hade varit hos min vän somnade båda barnen i vagnen innan vi hade hunnit 200m. Och jag började fundera, det va ju torsdag vilket betydde att second hand affären va öppen. Jag gick in och båda barnen sov fortfarande, letade grejer att återbruka, men hittade en precis lagom fleecjacka till Idun och en klänning i 110cl till Amanda, många storlekar för stor men jag kunde inte lämna den. Jag hittade iaf ett fint lakan och inspirerad av er andra förra veckan så jag letade reda på ett par utslitna jeans som låg i omsynings högen och så sydde jag en kjol till mig, den blev ganska bra men inte helt perfekt. Men man lär ju av sina misstag!

Fickorna va väldigt slitna, men jag hitade en bit spets och sydde helt enkelt igen fickorna med spetsen över.


Såhär blev iaf min kjol, ni får inga live bilder för jag har ingen spegel och jag är ensam hemma med barnen.

Det blev ju ganska mycket ben över efter att kjolen va klar, jenastyget va tunnt och väldigt strechigt så jag tänkte att jag testar att sy ett par jeans leggings till Amanda av det, jag har inte provat dem på ännu, men de ser ju fina ut iaf! Sambon tycker att det är lite svårt med vilket som är bak och fram på byxor så jag tänkte att jag letar reda på ett litet märke och sätter fram så han vet, just detta är bortsprättat från en body med en massa fläckar, dubbet återbruk hurra!

Nu ska jag spana på vad ni andra har gjort och leta inspiration till nästa vecka, sen ska jag testa de nya byxorna på Amanda och är de bra har second hand affären öppet i morgon igen.

5 kommentarer:

Klockarbarn sa...

2 plagg av ett. Dubbelt smart.

Fangoria sa...

Fiffigt och fint!!

jejja79 sa...

kanonfint oh smart =)

sofia sa...

tjusigt!

himmelriket sa...

Så himla fint du gjort! Jag gör likadant till mej själv. Trixar ihop nåt nytt av nåt gammalt, hur kul som helst!; )
Ha en bra vecka// Ulla