Sidor

måndag 23 januari 2012

Tack och 12 under 12 under 2012 FO Januari

I går när jag satte mig en snabbis vid datorn såg jag att jag hade fått en award, jag blev så glad, tror att det är min första. Det va Birgitta med på väg som hade gett mig den (kan fortfarande inte länka förlåt, men jag ska lägga till henne i högerspalten så fort jag skrivit klart inlägget)
På väg är en ny bekantskap för mig, men jag gillar det jag har hunnit läsa än så länge, värt att gå in och ta en titt! Det hon hade skrivit om mig va så stort, jag blev jätte rörd! Tack!! Just nu har jag inte tid att skicka vidare Awarden, ska göra det om bägge barnen får för sig att sova samtidigt, känns som det kräver lite eftertanke...

Sen har jag stickat färdigt mitt Januari UFO, cirkel sock (ingen länk jag vet) fina ganska enkla sockar som tog typ 8 månader att sticka... Men nu är de iaf klara, ska provanvändas i morgon.

1 kommentar:

Syserine sa...

Oj, vad snygga skaft på strumporna! Har provat tekniken en gång på muddar, men jag tröttnade. Det är nog ett av mina säkert tretti ufon... Borde göra något åt det. Men jag kör på och startar frisk nya projekt, som jag i och för sig också av och till fullförer. Må så godt i en hektisk tid. Jag har min sista vecka med föräldraledighet.