Sidor

fredag 5 april 2013

Lite allmänt babbel

Här har varit tyst ett tag, jag hinner inte ritkigt med allt, ändå har jag inte jobbat nått denna veckan, laddar upp inför högskoleprovet i morgon, ska bli spännande men jag är rätt nervös, det spelar egentligen ingen större roll hur det går jag har minst en gång till på mig att skriva det innan det är dax att söka till högskolan så detta ser jag mest som en test omgång. Jag har skrivit det innan, men det va några år sedan.

Annars stickar jag vantar till barnen, på köksbordet ligger det just nu tre vantar utan tumme och en mudd, kanske två timmars jobb, men det ska bli gjort också.

Å igår la jag upp denna kjolen. DEn blir turkos, ett garn jag hade hemma.
Den stickas nedifrån och igår hade jag stickat en raport på 12v och 276maskor när jag upptäckte att hela arbetet va snurrat, bara att repa upp och börja om, men nu har jag stickat ikapp.Sen va jag inne en sväng på garnaffären igår, va tvungen att kika om det kommit några nyheter trots att jag inte ska handla. Dessa fina tildagarner hade kommit hem. Rosa och glitter vet inte om det kan bli bättre, fortsätter fundera på någon form av topp till mig, men det är i framtiden.


Klädutmaningen då? Det har gått nästan en månad, det har kommit lite hm och ellos kataloger som har hamnat direkt i pappersinsamlingen. Men jag hade beställt lite tyg innan jag bestämmde mig för utmaningen så det borde dyka upp snart, lite fusk kanske men så är det just nu. Jag har två tunikor från meandI som jag har bestämmt mig för att sy om, jag använder dem inte som det är nu och jag tror att jag skulle få mer nytta av dem om jag gjorde om dem lite. Min omsydda kjol är välanvänd, men nu har jag lagt undan strumpbyxorna med snöstjärnor på, jag hann inte slita ut dem så de får vara med till hösten igen. Istället har jag plockat fram ett par blommiga leggings som passar bättre till årstiden.
Jag har även börjat fundera på vad som saknas i gardroben, ska bli spännande att se om jag har kommit fram till vad det är som verkligen behövs om ett år.

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Vi är i fas, du och jag, har varit tysta ungefär lika länge och skrev idag... Kjolen tycker jag är spännande - mycket vacker, men det som oroar mig med stickade kjolar är att de omedelbart ska ge upp formen och bli säckiga. Ska bli spännande att höra vad du tycker när du börjat använda den sen.

od Andulky sa...

Åh, jag älskar kjolen, synd att inte jag stickar :-(..