Sidor

lördag 13 april 2013

Kjolen

Egentligen hade jag inte tänikt visa kjolen redan idag, jag behövde pressa till nerekanten lite men min strykbräda va sjukt överfull. Men sen va Birgitta lite nyfiken så då tänkte jag att jag får väl ta och göra det, nu är strykbrädan nöjd och all stryktvätt struken med, alltid nått gott.
Kjolen va som sagt superkul att sticka, mönstret kommer från boken sticka romantiskt, modernt och kvinnligt, kul bok med mycket fint, men detta är det första jag stickat klart från den.
Nu kommer bildbomben.


Mönsterna nerifrån å upp


Slutsats: Superkul stickning och jag funderar på vad det ska va för färg på nästa, men jag tror ändå inte jag kommer göra en till, men kanske en annan stickad kjol.

Garnåtgång: 258gr
Total minskning av garnlagret: 2019gr

3 kommentarer:

Juliusdotter sa...

Vad fin den blev, har den kjolen på min att göra lista. Har stickat boleron som fins på omslagsbilden till boken, det är så många fina mönster i den boken.

Birgitta sa...

Åh!!! Den är jättefin! (och så jämnt du stickar, förresten, har sett det förut också). Vad är det för garn? Kan berätta att det blev lite väl spännande här en stund, för bredbandet dummade sig så jag fick visserligen upp din blogg, men kjolbilderna ville inte visa sig... :-) hade nästan gett upp och så tänkte jag "EN gång till försöker jag", och då gick det. :-)

od Andulky sa...

Jag älskar den! Grymt snygg!