Sidor

torsdag 26 juli 2012

Underkläder till den stora plutten

För ät litet tag sedan hade vi besök av en liten större tjej, hon hade trosor och gick på toaletten. Amanda va totalimpad. När de hade åkt hem på kvällen va det bara för min del att sätta mig vid symaskinen och sy trosor, det blev ett helt gäng av olika spillbitar, alla blev inte helt klara och alla hamndae inte på bild. Men här är två par.
Mönstret är från Ottobre 4/04 tror jag. Har de använts då? Jo ibland, vill hon ha trosor men hon tänker iaf inte kissa på toaletten, den är hemsk!! Men när hon kommer på att den inte är det så har vi ju förberett oss. Allt är sytt på min nya symaskin förutom tvillingsömmen på kantbanden.

1 kommentar:

Birgitta sa...

Lustigt det där hur små barn blir mer inspirerade till att krypa, gå, gå på toaletten osv av att helt enkelt se andra barn göra det. Min äldste son har en kusin som är ett halvår äldre, och varje gång vi besökte dem eller de oss lärde sig min son nya käcka saker av kusinen. Att se oss vuxna gå gjorde inte alls samma intryck som att kusinen gjorde det. Nåja, med så fina trosor kommer hon nog snart på att hon vill ha dem i stället...