Sidor

söndag 11 september 2011

Avslut...

Igår hade jag bestämt mig för att jag skulle fästa trådar, det blev inte riktigt så... Istället stickade jag färdigt det andra paret långbenta ullbyxor till Amanda, mer färgglatt, ullkurades i går kväll och hänger nu på tork. Bilder på dom kommer när de har torkat.

Fick iaf ihop lite trådfästning igår. Det skulle bli ett par strumpor stickade som skyllt upp till affären, affären har möjlighet att köpa garnpaket för sådant innan säsongen börjar. Strumporna fastnade lite här hemma hos mig. Av någon anledning blev de aldrig klara, även om de faktiskt va roliga att sticka, men så förra helgen tog jag tag i dem, det gick i ett rasande tempo och så plötsligt va garnet slut! Affären hade bestämt sig för att inte ta hem garnet så jag kunde inte göra klart dem. Då fastnade jag igen, för varför fästa trådar i en ensam strumpa. Men igår kväll gjorde jag det och nu är min ensama strumpa klar! Ett dåligt samvete mindre!

2 kommentarer:

Vecka - Vecka sa...

Vilka underbara strumpor du gör! Jag är inte alls speciellt bra på att sticka..
Ta och testa göra en amningsklänning! Det är roligt och praktiskt! Ger gärna råd om det behövs..om jag kan..
Lotta

Syserine sa...

Underbara färger! Jag är inte alls bra på flerfärgssticknkng!
Visjögarn är mitt favvogarn senaste året.
Från svenska finnullslam, underbart mjukt. Ganska tunt, typ
25 m/10 cm på stickor 3.5. Jag stickar löst och får 22/10 på st 2.5, blir bra det också. Kan köpas hos garnkorgen m fl. Görs i Ödeshög, Östergötland ullspinneri. Var der i somras, det var som att komma till stickhimlen : )