Sidor

måndag 22 juni 2009

Klart men ändå inte...

Har varit tyst här ett tag för jag har stickat på västen för fullt... Den blev klar igår och i morgon kommer C hem från semestern så då blir det dax för överlämnande... Hoppas verkligen hon blir nöjd.

Måste bara visa knapparna också... Tycker dom e så fina!!
När jag fäste sista tråden igår vid middagstid så tänkte jag för mig själv att nu ska jag ta å göra klart alla gamla grejer som fyller upp halva mitt tv rum... Å jag hinner inte tänka färdigt innan telefonen ringer. En annan vän som ville att jag skulle sticka en tröja till henne. Så jag la helt enkelt undan mina projekt som skulle avslutas å la upp till en ärm på en pippi tröja i storlek två år... Ärmen är klar och nu håller jag på med kroppen... Så tyvärr lär det nog bli ganska tyst här ett tag till... Nähe.. dax att gå ner och fortsätta.. blått mönstervarv nästa..


fredag 12 juni 2009

Äntligen bilder...

Har haft bilder på min färdiga tröja ett par dagar nu, men ingen lust att sätta mig här och lägga in dem... Men här är den i alla fall... Blir nog använd till veckan med. Är faktiskt ganska nöjd trots att den är stickad i ett garn med 50% bomull (gillar inte bomull)
Just nu håller jag på att sticka västen på bilden här till en vän, som hade lovat att hennes barnbarn skulle få en sådan men sen inte riktigt klarade ut det. Den är faktiskt ganska kul. Hoppas på att bilder på en klar väst kommer snart..

onsdag 3 juni 2009

Klar!!!

Jag har stickat färdigt ett par strumpor...

Dom är bara till mig, älskar färgen och mönstret är helt underbart.

Har inte hunnit sticka så mycke, denna veckan har det barit fullt upp. Har varit på vårdcentralen två gånger och i eftermiddag är det kiropraktorn som gäller. Men jag har faktiskt en grej till som är klar, en tröja som jag har hållit på med jätte länge, men den har inte blivit fångad på bild än. Behövde ha lite hjälp av sambon för det.