Sidor

lördag 29 juni 2013

Lila kofta

Nu är äntligen min lila kofta klar, den har legat färdig några veckor förutom alla trådändar, men i torsdags fäste jag alla.

Kolla så snygg mosstickningen blir i lin/bomullsgarnet
Garnåtgång: 440gr
Total minskning garnlagret: 1768gr
Mönstret är från drops och garnet är svarta fårets Cecilia. Härligt garn och jag har ett gäng rosa nystan med som jag ska fundera på vad jag ska göra av det.

söndag 23 juni 2013

Inte så mycket tid

Nu har semesterjobbet dragit i gång och jag hinner inte riktigt med nån ting, men denna helgen har jag faktiskt varit ledig. Igår blev det en liten stund vid symaskinen för att fylla på förådet med bindor. Jag har behövt nya en tid men tyckt att mina tyger va lite för tråkiga, men eftersom jag inte vill lägga en massa pengar på nya har det inte blivit några sydda, men igår så fick jag en snilleblixt, jag kan ju använda rester av manchester som jag hade hemma. Dessa är sydda med ett lager manchester ytterst och sedan ett lager flanell i hela och sedan två lager frotté men bara i mitten. De är lite sneda men de fungerar säkert ändå.
De tre vita är små trosskydd som va nösatan fädigsydda, hittade dem i lådan med projekt, passade på att göra klart dem med, nu hoppas jag att manchesterbindor fungerar för jag tycker att de blev himla fina!


fredag 7 juni 2013

Färgglad troslåda

Fick en förfrågan om jag ville sy ett gäng trosor i unisex färger, jätte kul tyckte jag, fotade en massa tyger som jag hade här hemma, mamman fick väja och även bestämma färgerna på kantbanden, ett gäng kombinationer jag inte hade kommit på själv, men så fint!


Alla är sydda i storlek 92 och jag tycker de är superfina, troslådan hos den lilla flickan kommer bli härligt färgglad.